snälla låt mig nysa och ta bort all snö

Jag har massa att skriva om! Men jag minns knappt nånting.
Idag läste jag en sak på dn.se. Man kan tydligen skicka in frågor till en vett&etikett-expert. Då hade någon frågat om det är oartigt att äta sin pastasallad med sked när man är på jobbet. Och då svarade hon, experten, att det otroligt oartigt för att det är barnsligt, men att det kanske är okej för att hon är just på jobbet och inte på en middag liksom. Och jag ba slogs av hur OTROLIGT oväsentligt det här är, om man ska äta sin pastasallad med sked eller inte. Hör ni hur absurt det låter att det här ens publiceras i typ Sveriges mest seriösa dagstidning, när det finns så BRUTALT mycket fler saker som är viktigare.
Jag kör massa Drawsomething. Jag och Petter ritade frihetsgudinnan till Viktor för några dagar sedan. Den blev sjukt snygg.
Om två veckor åker jag till transtrand och åker längdskidor. Jag har aldrig åkt längdskidor, det ska bli najs. Fjällgården i Transtrand är en av mina favoritplatser i hela världen. Så jag längtar dit. Om tre och en halv vecka åker jag till Paris. CRAZZZZYYYYY. Med två asgrymma tjejer. Det kommer äga. Fast jag är typ lite nervös, har aldrig åkt utomlands på det här sättet, med kompisar bara. Fast äsch, det kommer gå bra.

Assååååå åhhhhhh jag har haft en nys i näsan HELA DAGEN och den vill inte bli nyst. Jag har haft den på känn sjukt många gånger, snälla ba kooooom.

Idag snöade det iofs, men annars så är det vår. Wie. Efter vårt svenska/engelskaprov förra veckan gick vi o åt glass och solade. Det var amazing. Vi lyssnade förresten på Amazing då också.
Wow. Snart är det sommar typ. Efter påsklovet är det bara maj och sedan är det sommarlov.
Hur kan livet gå så fort?

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, varför hängde du med simon? Youth jazz festi eller?? Och du skriver verkligen om bra grejor min vän. Gillar Amazing. den gör mig glad!

2012-03-19 @ 22:26:57
URL: http://prinsessananna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va hände me mejrå Helo???

2012-03-19 @ 22:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0