segway

jag lyssnar på min vän anna jalkéus. hon sjunger med sin harpa. det är så vackert att jag vill gråta.
just nu vill jag bara sova. och åka segway i solen. hela hela tiden, bara åka segway. för det är så himla roligt. och man känner sig så himla fri. jag vill känna mig fri. det är en sjukt najs känsla. jag vill flyga fram. med solen i ansiktet. och vinden.

.

jag hatar mobbning. det förstör så mångas liv. både de som mobbas och som blir mobbade.
jag ska inte bli en sådan där vuxen som inte ser. jag ska bli en sådan som ser. som hjälper och förebygger.
jag hatar att världen blundar. jag vill inte blunda.

happievår.
plus massa bra musik.
jag är glad, överlag.

snälla låt mig nysa och ta bort all snö

Jag har massa att skriva om! Men jag minns knappt nånting.
Idag läste jag en sak på dn.se. Man kan tydligen skicka in frågor till en vett&etikett-expert. Då hade någon frågat om det är oartigt att äta sin pastasallad med sked när man är på jobbet. Och då svarade hon, experten, att det otroligt oartigt för att det är barnsligt, men att det kanske är okej för att hon är just på jobbet och inte på en middag liksom. Och jag ba slogs av hur OTROLIGT oväsentligt det här är, om man ska äta sin pastasallad med sked eller inte. Hör ni hur absurt det låter att det här ens publiceras i typ Sveriges mest seriösa dagstidning, när det finns så BRUTALT mycket fler saker som är viktigare.
Jag kör massa Drawsomething. Jag och Petter ritade frihetsgudinnan till Viktor för några dagar sedan. Den blev sjukt snygg.
Om två veckor åker jag till transtrand och åker längdskidor. Jag har aldrig åkt längdskidor, det ska bli najs. Fjällgården i Transtrand är en av mina favoritplatser i hela världen. Så jag längtar dit. Om tre och en halv vecka åker jag till Paris. CRAZZZZYYYYY. Med två asgrymma tjejer. Det kommer äga. Fast jag är typ lite nervös, har aldrig åkt utomlands på det här sättet, med kompisar bara. Fast äsch, det kommer gå bra.

Assååååå åhhhhhh jag har haft en nys i näsan HELA DAGEN och den vill inte bli nyst. Jag har haft den på känn sjukt många gånger, snälla ba kooooom.

Idag snöade det iofs, men annars så är det vår. Wie. Efter vårt svenska/engelskaprov förra veckan gick vi o åt glass och solade. Det var amazing. Vi lyssnade förresten på Amazing då också.
Wow. Snart är det sommar typ. Efter påsklovet är det bara maj och sedan är det sommarlov.
Hur kan livet gå så fort?

BABY YOU'RE A FIREWORK

I'M HAPPY
jag lyssnar på 2012musik. typ katie perry (kate?).
jag älskar att sova i min säng, den äger.
jag har nu sex st stjärnor i mitt tak.
jag ska sjunga domino på sångafton.
jag har massamassamassa i skolan, men jag är lite distanserad till det just nu.
jag orkar inte sminka mig lika mycket längre. det är skönt.
jag älskar att sjunga.
våren börjar komma, det ljusnar.
jag är kär.
yes I'm happy


jag vill vara ute

Han har massa stjärnor i taket. Jättejättemånga, en stjärnhimmel liksom. Jag har inga stjärnor i mitt tak, så därför har jag tagit några av honom eftersom han har så många. Jag har självklart frågat varje gång ifall jag får ta en, och han har sagt ja fast dock lite motvilligt, som att han egentligen vill ha kvar sina stjärnor. Igår frågade han om jag ville ha en. Jag blev glad. Tack för att du ville ge mig en stjärna. Nu har jag fem stycken i mitt tak.
Han är bäst. Och inte bara för att han ger mig stjärnor.

RSS 2.0