cello weh

när jag var liten lyssnade vi på enya i min familj. idag kom jag att tänka på den här för att vi sjöng den på kören. jag tänkte alltid att hon sjöng cello weh cello weh cello weh i refrängen. idag fattade jag att det var sail away. tänk att man fortfarande kan lära sig saker. så nu ligger jag på mage i min säng och blundar och lyssnar på cello weh och annat fint av henne. borde kanske sova istället, men det här är också bra. blir alldeles lugn. hejrårå kompisar

fat tuesday/ livet snurrar

jag sitter just nu på waynes coffee. har ätit surdegstoast med pesto, och druckit varm choklad med grädde&marshmallows. min syster jobbar just nu på granit som ligger precis intill. så ibland ställer jag mig upp och går och kikar på när hon jobbar. jag saknar henne.
hon som stod i kassan när jag köpte min macka och choklad var jättesöt och jättesnäll och glad och trevlig. då sa jag det till henne, att jag verkligen uppskattade att hon var det, att man själv blev glad då. då blev hon glad och gav mig fler marshmallows. tänk att det kan göra så mycket om man är trevlig. det kan göra någons dag. att hon var så glad gjorde mig alldeles varm. och det är ju liksom inte så himla svårt att vara glad. och man själv blir faktiskt glad av att vara glad och göra andra glada. haha. glad. nu har jag sagt det många gånger.
jag har pluggat. det har gått ganska bra. känner ändå att jag har helt okej kontroll. fast nä. haha. det har jag inte. men man kan ju alltid låtsas.
jag ser inte vem det här. trodde det var johanna, men jag är osäker. jaja. den som ser vem det är kan väl säga det

igår hade jag inget smink på mig. tre-fyra stycken kom fram till mig och frågade med mild röst 'hur är det? är du trött? är du sjuk? hur mår du egentligen?'. jag ville ba säga haha nej jag är bara blek och ful för att jag inte har nåt smink. men istället spelade jag med och ba joo, jag är rätt trött, men det är okej. ville inte att de skulle känna sig obekväma. förutom när julia frågade, då sa jag som det var :) hon kunde ta det.
igår var det också fettisdagen. jag åt två semlor. mmmm. den första var bakad med mer smör och mer ägg. den ägde.
igår pratade jag med victoria en stund. hon är en pärla.
på lördag åker jag till kittelfjäll. JAAAAAAAAAAAA. äntligen. johanna ska med, det är kul. och petter ska med, det är också kul.
nu ska jag plugga mitt sista. pew. livet snurrar.

jag vill ha en macka

jag ska bara säga att det är så EXTREMT värt att ha varm jacka och varma skor nu!!! när jag gick hem från spårvagnen idag var det snöstorm och alldeles mörkt. då knäppte jag min nya varma jacka och drog upp halsduken till ögonen och fällde upp luvan. jag ville typ inte komma hem för att det var så varmt och gosigt inne i min jacka. tänk att kunna gå ute utan att frysa. det var längesedan jag upplevde det. så om ni inte har en varm jacka och varma skor, jag säger bara SKAFFA. för det äger hårt. nu ska jag sova. jag har sovit typ sammanlagt tio timmar på tre nätter. nu ska jag sova igen. godnattse

jag är proppfull

AAAAAAHHHHHH FÖR MYCKET SAKER I HUVUDET!!!! FÖR MYCKET FÖR MYCKET FÖR MYCKET!!!!!
FÖR LITE TID FÖR LITE TID!
pheeeeewwwww det är för mycket. jag vet inte var jag ska placera allt och när jag ska ta tag i allt, när jag ska göra allt. asså woah, this is crazy.
jag är proppfull! jag är proppfull!

take me down like I'm a domino

ibland förlorar jag hörseln på ena örat. den bara försvinner. sedan kommer den tillbaka igen. det här händer mig någon gång i veckan. idag hände det två gånger. får någon annan också såhär? jag undrar vad det beror på.

idag har jag skrattat jättemycket och lyssnat på domino. den äger fett.

rolsnäk rä agipenk

åhhhh jag har sagt det förut men det är så himla himla konstigt att man kan må så olika på en och samma dag! ha så olika humör liksom! åhh asså känslor är så himla oberäknerliga! vi borde egentligen aldrig lita på våra känslor, borde aldrig gå på dem. fast vad ska vi då gå efter? våra känslor är det enda vi har liksom. och våra tankar. men på ett sätt är de nog samma. eller. jag vet inte. åhh. sovdags.

elin och olivia

Jag har två vänner som heter Elin och Olivia. Det är två vänner som jag är så stolt över. Jag är så stolt över att få finnas med i deras liv. Det kan ibland gå månader utan att vi ses. Men när vi väl ses så äger det.

Elin.
Elin är sprudlande och fantastisk. Hon är respektfull mot allt och alla, och ser människor på ett alldeles särskilt sätt. Hon är otroligt ärlig på ett positivt sätt. Hon är aldrig plastig, låtsas inte. Det behövs inte. Hon får människor runt omkring henne att känna sig trygga. Hon är helt makalöst vacker och sprider så sjukt mycket glädje. Hon är stark och genuin i sina åsikter och låter ingen trycka ned henne.

Olivia.
Olivia är en vacker människa rakt igenom. Hon är otroligt ödmjuk och tar alltid andra människor före sig själv. Hon är hjälpsam in i det sista. Hon är en sällsynt trofast vän som aldrig sviker sina löften. I hennes yttre glittrar hon på ett sätt som jag inte har sett hos många. Man fångas av henne, fascineras av henne. Hon har en förmåga att lyssna och se människor, och inger ett förtroende som är svårt att rubba.

tack hörni för att jag får vara en del av era livhealth star

idag är jag sjuk, igen. eller fortfarande kanske man säger. jag gjorde nyss en najs mugg varm choklad. såhär såg den ut:
fast jag orkade inte dricka upp hela. tjejigt. jag är alltid den som kan äta och dricka hur mycket som helst. äter upp andras mat när de inte orkar liksom.
jag skrev just en låt. jag älskar när man sätter sig vid pianot och ba får massa inspiration. fast det händer alltid när man ska göra massa andra saker egentligen. jag måste egentligen göra tusen saker nu. (hälsostjärnan........... ett aslame gympaprojekt som kräver att man var engagerad och aktiv när projektet började, som var typ ett år sedan. men då fattade man inte att man behövde vara aktiv. det fattar man nu och då var det försent. zyyyynnnntttt)
i'm quite happy ändå.

RSS 2.0